Модель для самостійного збирання АН-225 Мрія компанії

Наша «Мрія» ожила на екрані

Кожна гарна ідея знаходить друзів. Несподівано знайшлись добрі друзі і у нашої «Мрії».

Одного разу у квітні 2022 року дівчата з Кривого Рогу Ольга та Юлія Ткач створили мультфільм про долю Ан-225. Ця анімація була виконана в стилі дитячих малюнків і швидко стала вірусною.

Як «Мрія» знайшла друзів

Оскільки в нас вже був готовий відеоролик про літак і його модель для самостійного збирання, ми вирішили доповнити його цією «дитячою» анімацією. Це, на нашу думку, надало б промо-ролику звернення до емоцій глядачів і спонукало б їх взяти участь у відновленні диво-літака.

Ольга і Юлія радо взялися вдосконалити свій мультфільм. У якості звукової доріжки ми вирішили взяти адаптацію пісні «Червона Калина», яку зробила німецька співачка Marlaine Maas. Марлен була вражена проектом та передала нам права на відтворення її реміксу української пісні.

Кадр з мультфільму «Відродимо Мрію»

До проекту також особисто долучився шеф-пілот компанії «Antonov Airlines» Дмитро Антонов, який не тільки дав багато корисних порад, але і погодився особисто позувати для свого персонажу у анімації. З такою компанією друзів не можна було зазнати невдачі.

«Мрія» знову злетіла

Робота над роликом тривала три місяці і нарешті він пройшов всі випробування та оцінки учасників і глядачів і з’явився на екранах глядачів у Всесвітній мережі. Він отримав схвальні відгуки, інформація про нього поширилася в українських та закордонних ЗМІ. Доля учасників проекту склалася вдало: роботою Ольги та Юлії зацікавилися фахівці з цивільної авіації і їх наступною роботою стали персонажі та анімація про аеропорт «Бориспіль». А всі ми разом з Дмитром Антоновим продовжили роботу над колекцією моделей на тему української авіації.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *